‘Ik wil het verschil maken zodat je er niet alleen voor staat’

Na mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in sportfysiotherapie en orthopedische fysiotherapie. De laatste vijftien jaar heb ik een andere richting gekozen: de oedeemtherapie en de oncologiefysiotherapie. Als praktijkhoudster ben ik verantwoordelijk voor het goede functioneren van de praktijk, zowel voor de medewerkers als de cliënten.

Ik vind het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt, dat je kunt zijn wie je bent. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek. En samen werken we aan jouw herstel.

Anke Somsen-van Pel

‘ Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’
Ik ben na mijn afstuderen een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut aan het werk geweest. Ik had nog geen idee waar ik mij in wilde laten specialiseren. Gaandeweg werd mijn interesse gewekt door voeding. Ook door eigen ervaring ontdekte ik wat voor gezondheidseffecten voeding kan hebben. Hierna besloot ik om de opleiding tot voedingsdeskundige te gaan volgen. Voor mij was het toen een logische stap om mij als hart-vaat-long fysiotherapeut te laten scholen waarbij mijn kennis van voeding ook erg van pas komt.

Karin Renders

‘Hoe lastiger je het vindt om stil te kunnen zitten, hoe meer je het vaak nodig hebt’ 

Het leukst aan mijn vak vind ik het helpen van mensen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Met behulp van de fasciatechnieken van de 4xT methode worden blokkades is het lichaam vaak al snel opgespoord en behandeld. Hierdoor komt er weer ruimte om te bewegen en te leven.

Monique Elfrink

‘Focus niet op wat niet kan, maar op wat wél kan’

Ik help je graag ontdekken wat nog wel kan, of misschien nog wel meer dan je zelf van tevoren had bedacht. Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik wanneer mensen tevreden zijn over hun herstel, waardoor ze weer in staat zijn om te kunnen functioneren op het door hen gewenste niveau.

Rick Elderman

Cliënten weer terug laten keren op hun gewenste (sport)niveau, dat is waar het mij om gaat!

Of het nu gaat om topsport of amateur, jong of oud. Het streven is om uw zelfredzaamheid te vergroten, in de therapie gaan wij samen in overleg hoe wij dit het beste kunnen bereiken. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk omdat iedere cliënt en ieder probleem weer anders is. Hierdoor ziet ieder hersteltraject er anders uit.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in dry needling, een behandeltechniek waarbij een zeer dunne naald in huid en spier gestoken wordt. Deze techniek is uiterst effectief voor behandeling van myofasciale pijn en triggerpoints.
Heb je vragen over jouw (sport)probleem, neem dan contact op.

Copyright © 2021 Fysiofit de Liemers | Webontwikkeling: Walraven WebWerk

Top