‘Ik wil het verschil maken zodat je er niet alleen voor staat’

Na mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in sportfysiotherapie en orthopedische fysiotherapie. De laatste vijftien jaar heb ik een andere richting gekozen: de oedeemtherapie en de oncologiefysiotherapie. Als praktijkhoudster ben ik verantwoordelijk voor het goede functioneren van de praktijk, zowel voor de medewerkers als de cliënten.

Ik vind het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt, dat je kunt zijn wie je bent. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek. En samen werken we aan jouw herstel.

Anke Somsen-van Pel

‘ Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’
Ik ben na mijn afstuderen een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut aan het werk geweest. Ik had nog geen idee waar ik mij in wilde laten specialiseren. Gaandeweg werd mijn interesse gewekt door voeding. Ook door eigen ervaring ontdekte ik wat voor gezondheidseffecten voeding kan hebben. Hierna besloot ik om de opleiding tot voedingsdeskundige te gaan volgen. Voor mij was het toen een logische stap om mij als hart-vaat-long fysiotherapeut te laten scholen waarbij mijn kennis van voeding ook erg van pas komt.

Karin Renders

‘Hoe lastiger je het vindt om stil te kunnen zitten, hoe meer je het vaak nodig hebt’ 

Het leukst aan mijn vak vind ik het helpen van mensen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Met behulp van de fasciatechnieken van de 4xT methode worden blokkades is het lichaam vaak al snel opgespoord en behandeld. Hierdoor komt er weer ruimte om te bewegen en te leven.

Rik Hovens

"Durf jij het aan om weer in beweging te komen?"

Mijn motivatie is om mensen zo goed mogelijk te laten functioneren en in beweging te krijgen binnen hun dagelijkse situatie. Tijdens de behandeling maak ik een afweging tussen een fysieke benadering, het geven van advies en oefentherapie. De vraag van de patiënt staat altijd centraal. Samen zoeken we de juiste oplossing. Daarnaast ben ik stagebegeleider, omdat ik het leuk vind mijn kennis te delen en over te dragen aan studenten.

Kim Gerritsen

"Je kunt het leven ook met een vrolijk gezicht serieus nemen”

Ik ben in juni 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Graag wil ik me ontwikkelen tot een goede algemene fysiotherapeut, daarna ga ik me specialiseren. Ik heb veel ervaring met medische fitness en vind het fijn om samen met de cliënt te werken aan herstel.

Thomas Pardijs

‘Mijn doel is om jullie te helpen naar de beste versie van jezelf!’

Mijn naam is Thomas Pardijs, 21 jaar en ik ben personal trainer en fitnessinstructeur. Momenteel ben ik bezig met mijn tweede jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de HAN. Mijn passie ligt bij fitness en vechtsport, daarom doe ik zelf veel aan krachttraining en Braziliaans jiu-jitsu. Ik ga met veel plezier de FysioFitness groepen begeleiden bij Fysiofit. Mijn doel is om jullie te helpen naar de beste versie van jezelf! Ik heb er zin in, tot snel!

Famke Hennekes

‘Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van’

Ik ben 3e jaars student Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds februari ben ik als sportbegeleidster werkzaam binnen de praktijk. Met veel enthousiasme begeleid ik de FysioFitness groepen in de avonduren. Naast het werken ben ik fanatiek hockeyster bij Westerduiven. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame tijd bij FysioFit de Liemers.

Copyright © 2022 Fysiofit de Liemers | Webontwikkeling: Walraven WebWerk

Top