Gezonde salade met ei en tomaat

Voedingsadvies gaat niet alleen over afvallen. Minstens zo belangrijk is een stabieler suikerspiegel, minder ontstekingsreactie in je lichaam, een lager cholesterol, meer energie. Door de ‘juiste’ voedingsmiddelen te eten, kunnen de gezondheidseffecten groot zijn.

Daarom kijken wij niet alleen naar jouw klachten en behandelen deze met fysiotherapie, maar we kijken ook wat andere voeding voor jou kan betekenen.

Hoe het werkt

  • We vragen je een voedingsvragenlijst in te vullen. Hierin vragen we wat je wilt bereiken en hoe groot jouw motivatie is.
  • We vragen je een week lang bij te houden wat je eet, drinkt en op welke tijden. Een kleine aanpassing in het moment van eten kan al voldoende zijn om resultaat te krijgen.
  • We plannen een aantal afspraken in om je motivatie te bespreken, je te wegen/meten en het voedingsadvies te bespreken.

Voedingsadvies maakt onderdeel uit van een behandeling fysiotherapie en wordt daarom vergoed door de zorgverzekeraar. Je moet wel aanvullend verzekerd zijn en nog behandelingen over hebben voor dit jaar.

Anke Somsen is gespecialiseerd in voedingsadvies.

Copyright © 2024 Fysiofit de Liemers | Webontwikkeling: Walraven WebWerk

Top